Marmor - Calacatta Green

Calacatta Green

Pris pr .m2

Prisen er indikativ, og kan variere for den enkelte råplade. 

Smuk hvid marmor med karakteristiske grønne og grå årer. Ved brug af de traditionelle stenhuggerteknikere bliver stenen kløvet med henblik på et æstetisk og formålsbærende resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmorplade kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere i mønster med andre plader.

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Produkt beskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmor farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

** Kontakt FALKE for vejledning og pris.

Calacatta Green har en smuk hvid bund med karakteristiske grønne og grå årer. Denne marmor kommer fra et brud i Portugal og hver plade er unik med sin egen historie at fortælle. 

Denne marmor er særligt god til vægbeklædning, køkkenet og køkkenbordplader og barer. De ekspressive årer egner sig godt til evt. Bookmatch og Diamond cut. 

Calacatta Green kan forarbejdes og fås blandt andet med følgende overflader: poleret og slebet. 

Navn: Calacatta Green, Irish Calacatta
Materiale: Marmor
Farve: Hvid med grønne og grå årer 
Oprindelsesland: Portugal
Tykkelse: 20mm, 30mm 
TILMELD NYHEDSBREVET