Marmor - Bianco Carrara C/D

Bianco Carrara C/D Køkkenbord

Blanco Carrara C/D i både poleret og matsleben udgave. Ved brug af de traditionelle stenhuggerteknikere bliver stenen kløvet med henblik på et æstetisk og formålsbærende resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmorplade kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere i mønster med andre plader.

 

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Produktbeskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmor farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

** Kontakt FALKE for vejledning og pris.

Blanco Carrara C/D er en marmor der både fås i en poleret og matsleben udgave. Vi har lagt flere forskellige billeder af Blanco Carrara C/D da mønsteret kan varierer meget fra råplade til råplade. Dette gør at din plade vil være helt unik.

Produkt features

Navn: Blanco Carrara C/D
Materiale: Marmor
Farve: Hvid med grå åre
Oprindelsesland: Italien
Tykkelse: 20mm, 30mm, 40 mm
Overflader: Matsleben og poleret
TILMELD NYHEDSBREVET