Jura Gelb - flise

Model/varenr.: FL0034

Pris pr. kvadrat meter

Jura Gelb er en smuk cremefarvet marmor fra Tyskland. Den karakteriseres af sine okkerfarvede vener og unikke fossiler. 

Tykkelse 1 cm.

Jura Gelb er en eksklusiv cremet marmor med okkerfarvede vener og fossiler fra Tyskland.

Med marmor fliser opnår man et eksklusivt og ædelt og rustik look i sit hus. Gulvet i huset er et meget vigtigt område. Vi går på det, slider på det, og det skal være et gulv som vi holder af at kigge på hver dag. Øjet kan godt lide at tingene hænger sammen. Et flot gulv hvor farve og stil matcher, kan gøre underværker. Et stengulv holder i rigtig mange år også selvom du slider meget på det.  

Natursten skal ses. Der er ikke to stykker natursten, der er ens. Lagt i større områder vil naturstenen fremstå i chatteringer, der bevirker, at stenen aldrig virker død og kedelig, men tværtimod levende og nuanceret.

Vi anbefaler at du som minimum bestiller 10% ud over det ønskede areal, da der ved naturstensfliser kan forventes et mindre svind. Ligeledes kan de naturlige farvenuancer med fordel matches op på hele gulvet inden fliserne lægges og derved forårsage lidt ekstra svind.  

 

Navn: Jura
Materiale: Marmor
Farve: Gylden creme med okkerfarvede årer og fossiler
Oprindelsesland: Tyskland
Tykkelse: 1-1,3 cm. 
Overflader: Poleret, Sleben, Antik
Kollektion:

Klassik

 

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal forventes ved naturstensfliser, det skyldes savklingen som bearbejder det hårde materiale kan svinge en smule.  

TILMELD NYHEDSBREVET