Kæmpe store eller helt små sten

Kampesten

Kampesten bliver oftest brugt som afgrænsning mellem / til vejen eller som både store og små kampestensmure rundt omkring f.eks. forhøjede blomsterbede i haven. Det mest almindelige er kampestensmure, også kaldt natrustensmure, bygget op af store granitsten som bruges til at inddæmme en forhøjet have så jorden ikke bliver skyllet væk. Kampesten er naturens eget materiale og kan holde evigt. De skal ikke renses og bliver med tiden kun smukkere med tilhørende patina.

Pigsten og marksten

Pigsten og marksten er små granitsten som bliver brugt mere og mere som belægningsten eller pyntesten til haven og indkørslen.

Enkeltvis eller en lastbilfuld

Du har flere forskellige muligheder indenfor marksten.

  • De helt store kampesten kan købes enkeltvis eller en hel lastbilfuld
  • De mindre sten kan købes pr. 1m2 eller en hel lastbilfuld

Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om hvad du kunne tænke dig.

Kampesten i granit bliver oftest brugt som afgrænsning mellem / til vejen eller som både store og små kampestensmure rundt omkring f.eks. forhøjede blomsterbede i haven.

Pris fra
795,00

Marksten, også kaldt gærdesten, bruges som pyntesten og belægningssten i haven eller som stenvæg rundt om forhøjede plateauer i haven.

 

Størrelse på stenen: 15 x 30 cm

795,00

Pigsten er runde granitsten som er håndsorteret og næsten fri for flintsten. De kan bruges som pyntesten i haven eller som chaussesten til brolægning.

 

Størrelse på stenen: 8 x 14 cm

995,00
Vi anbefaler