Leblon

 

Navn: Leblon
Materiale: Kvartsit
Farve: Blå
Oprindelsesland: Kina
Tykkelse: 2 cm
Overflader: Poleret
Noter:

M.h.t syrefasthed og frostbestandighed er denne ikke af samme kvaliitet som de andre kvartsitprodukter, og disse egenskaber kan derfor ikke garanteres

QUARTZITES KVALITETER

Quartzite - også kaldet Kvarts eller Kvarsit er metamorf sandsten, der ofte ligner marmor med de smukke og varierede åretegninger. Quartzite er et af de mest efterspurgte materialer i dag pga. de fantastiske egenskaber, der trumfer traditionelt marmor:

Quartzite har en yderst tæt overfladestruktur, der gør at stenen er syrefast og pletresistent når pladerne fra start har fået den rette imprægnering. Vin, olie, fedt, eddike, citron, ketchup, daglige rengøringsmidler mv. pletter ikke, hvis de blot aftørres inden for en rimelig tid.

Quartzite er stenhårdt (hårdere end granit) - og dermed ridsefast overfor almindelige køkkenredskaber.

Quartzite er UV-bestandig og påvirkes ikke af ultraviolette stråler fra fx. sollys. Quartzite falmer derfor ikke, i modsætning til marmor, men beholder sit smukke udseende i mange år.

Rent kvartsit er den mest vejrbestandige sten af alle. Den tætte overflade gør at vand ikke trænger ned i stenen. Stenen bliver derfor heller ikke frostsprængt. Kvartsitprodukter er derfor utrolig velegnede til brug både indendørs og udendørs projekter, og tjener sig godt til gulv, facader, køkkener og bad.

Quartzite fås i mange farver og overflader. Har du særlige ønsker, så er du velkommen til at kontakte os så vi kan vise dig de mange varianter.

Vi sørger for, at dine Kvarsitplader får en god imprægnering inden levering. Herefter kan pladerne bevare deres smukke udseende i årevis med et minimalt vedligehold.

TILMELD NYHEDSBREVET