Leblon

 

Navn: Leblon
Materiale: Kvartsit
Farve: Blå
Oprindelsesland: Kina
Tykkelse: 2 cm
Overflader: Poleret
Noter:

M.h.t syrefasthed og frostbestandighed er denne ikke af samme kvaliitet som de andre kvartsitprodukter, og disse egenskaber kan derfor ikke garanteres

QUARTZITES KVALITETER

Quartzite (også kaldet Kvarts eller Kvarsit) er en metamorf sandsten, der ofte ligner marmor med de smukke og varierede åretegninger. Quartzite er et af de mest efterspurgte materialer i dag pga. de fantastiske egenskaber, der præsterer bedre end traditionelt marmor:

Quartzite har en yderst tæt overfladestruktur, der gør at stenen er syrefast og pletresistent når pladerne har fået den rette imprægnering. Vin, olie, fedt, eddike, citron, ketchup og daglige rengøringsmidler pletter ikke, hvis de blot aftørres inden for en rimelig tid.

Quartzite er stenhårdt (hårdere end selv granit) og dermed ridsefast overfor almindelige køkkenredskaber.

Quartzite er UV-bestandigt og påvirkes ikke af ultraviolette stråler fra fx. sollys. Quartzite falmer derfor ikke i modsætning til marmor, men beholder sit smukke udseende i mange år.

Quartzite er den mest vejrbestandige sten af alle. Den tætte overflade gør, at vand ikke trænger ned i stenen. Stenen bliver derfor heller ikke frostsprængt. Kvartsit er derfor utrolig velegnet til både indendørs- og udendørs projekter. Kvarsit er perfekt til gulv, facader, køkkener og bad.

Quartzite fås i mange farver og overflader. Har du særlige ønsker, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan vise dig de mange varianter.

Vi sørger for, at dine Kvarsitplader får en god imprægnering inden levering. Herefter kan pladerne bevare deres smukke udseende i årevis med et minimalt vedligehold.

TILMELD NYHEDSBREVET