Hvorfor vælge komposit?

Komposit dækker alle hjemmets behov til en solid bordplade, gulv, trappetrin m.m. Den en modstandsdygtig overfor varme, fugt, fedt og ridser. Med komposit får du en slidstærk og syrefast stenplade som desuden er ekstremt nem at vedligeholde og holder i rigtig mange år.

Komposit er fremstillet af knust sten bundet sammen af et klæbemiddel - mest almindeligt polymerharpiks, men nogle nyere versioner anvender cementblanding. Komposit er et balndingsprodukt som består af op til 95% naturlige sten granulater og 5% bindemiddel.

Komposit er et holdbart materiale som kan bruges overalt også steder hvor få andre materialer ikke er egnede. Du får hvad du ser med kompositsten. Du vælger en farve og en finish, og sådan ser det ud.

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Priserne på hjemmesiden angivet i m2 pris.

Komposit fås i mange farver og mønstre. Alt er muligt. 

Kompositplader er som standard 12, 20 eller 30 mm. i tykkelse. Kompositplader fås med poleret overflade, og med en variation af profilkanter som passer til dit projekt.

 

Hvad er komposit? - Læs her

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET