Kan jeg købe vasken her?

Til den perfekte køkkenbordsløsning hører der selvfølgelig også vask, blandingsbatteri og eventuelt en quooker eller en køkkenkværn med. Mulighederne er mange, og igen er det vigtigt at tage hensyn til jeres families behov og temperament ved valg af disse. 

Hvad enten du vælger selv at købe din køkkenvask andetsteds eller her, tilbyder vi udskæring og montering udfra det ønskede mærke.  

Vi vægter råd og vejledning højt

- også når det kommer til tilbehøret

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Også hvad angår valg af vask, armatur og så videre rådfører vi jer i valget til den perfekte løsning for jeres familie. 

Blanco har et stort sortiment af vaske både i rustfrit stål og komposit. Kompositten giver mulighed for mange farver så vi kan tilfredsstille dine ønsker. Vi har et bredt udvalg af kvalitets vaske fra Blanco. Derudover har vi de Italiensk designet vaske fra Lavabo og en serie smukke granitvaske til at indbygge eller montere på en poleret granitplade

Ønsker du mere viden om, hvordan du kan montere din håndvask så følg linket og se mere

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge tilbehør og sten - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat. 

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET