Messing vask D2

Model/varenr.: KV0010

Moderne og unik køkkenvask i messing eller kobber. Med en massiv vask i et gyldent metal får du et stykke foranderligt natur, der tilfører liv og sjæl til dit hjem.

En gennemgående vask der placeres imellem 2 bordplader og hviler evt. på et 60 cm underskab.
Vasken flugter bordpladerne i tykkelse og bredde.

 

Inkluderet i prisen er vores rengøringsvenlige messing- eller kobberrist, den massive messing- eller kobberbundprop, afløbs- og overløbsanordning der er monteret med undersænket skrue. Vasken er klar til VVS montering.

Vaske leveres i højglanspoleret messing, i matbørstet messing, i bruneret messing, i bruneret kobber og i højglanspoleret kobber. Vi yder ingen garanti på brunerede produkter.

Produkt features

 Vasktype D:  500 x 400 x 170 mm
Serie D
Materiale Messing eller Kobber
Overløb Overløb i bagkant eller efter aftale

Tekniske data

Indvendige vask mål
Kummebredde 1 500,00 mm
Kummelængde 1 400,00 mm
Kummedybde 1 170,00 mm

Udenvendige mål - Ydre mål tilpasses individuelt
Udvendige flanger / kant

Udv. fra L600mm x B600-620mm x H170mm 

 
Montering
Monteringsmetode Planlimning
En ny messingvask er som regel højglanspoleret – ikke fordi vi er begejstrede for det højglanspolerede look, men fordi vasken er ny og ubrugt. Når vasken har været i brug et par dage, er den ikke til at kende, og så begynder patineringen.
 
NB: Alle vores smukke messingvaske bliver skræddersyet og specialproduceret til netop dit unikke projekt. Derfor er det vigtigt for dig og os, at du er helt sikker på dit valg af messingvask (vi skal nok hjælpe dig). Når vasken først er sat i produktion, så er købet bindende. Men bare rolig, vi hjælper dig hvis du er i tvivl om noget.
TILMELD NYHEDSBREVET