Hos FALKE leverer vi flotte messing-, og kobber vaske. Vi har altid over 500 forskellige vaske og vaskebordplader. Vi får hele tiden nye vaske – de fleste er unika-eksemplarer. Vi kan hjælpe dig med at vælge vasken efter dit behov for design, kvalitet og detaljer. Udfyld formularen og bliv kontaktet (uforpligtende). 

Vi vægter råd og vejledning højt - også når det kommer til tilbehøret

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Også hvad angår valg af vask, armatur mv. Vi rådfører jer i valget til den perfekte løsning for jeres familie. Ønsker du mere viden om, hvordan du kan montere din håndvask så følg linket og se mere. Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge tilbehør og sten - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat. 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET