Messing er et tidløst element i køkkenindretningen, der er dekorativt og giver dit køkken et elegant touch.

Hos FALKE leverer vi flotte messing-, og kobber vaske. Vi kan hjælpe dig med at vælge vasken efter dit behov for design, kvalitet og detaljer. Udfyld formularen og bliv kontaktet (uforpligtende). Så finder vi sammen den helt rigtig Messing vaske til dit næste projekt.

Vi vægter råd og vejledning højt - også når det kommer til tilbehøret

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Også hvad angår valg af vask, armatur mv. Vi rådfører jer i valget til den perfekte løsning for jeres familie. Ønsker du mere viden om, hvordan du kan montere din håndvask så følg linket og se mere. Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge tilbehør og sten - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat. 

Vi anbefaler