MinMindesten & Falke ApS samarbejde

Den personlige gravsten

Igennem flere års erfaring, har vi tilpasset og optimeret processen til valg af en gravsten, for at sikre det bedste forløb for dig og resten af familien, til at finde frem til det helt rigtige før valget træffes. 

Vi er stolte af at kunne præsentere vores udstilling af gravsten til alle behov. Vi har plænesten, gravsten, natursten, detaljeret gravsten, inskription, dekorationer og gravsten tilbud

Alle gravsten sælges med personlig og venlig rådgivning, til de gode FALKE Granit&Natursten priser som vi er kendte for. Vores erfarne grafiker udarbejder en individuel skitse ud fra dine ønsker. Så du sammen med resten af familien kan se og blive enige om den helt rigtige sten og inskription før I træffer den endelige beslutning.

Du kan tilmed få skræddersyede inskriptioner, personlig underskrift indgraveret i stenen, dekorationer udarbejdet fra personlig tegning eller et billede graveret på gravstenen. Vi tilbyder lige netop det som gør gravstenen helt unik.

Mulighederne er mange, og vi har prøvet det meste. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, så hjælper vi gerne med at gøre gravstenen perfekt.

Bestil en tid ved vores gravstens-rådgiver

Bestil en tid ved vores gravstens-rådgiver, så kommer vi HJEM TIL DIG og kigger på sten, ønsker og muligheder sammen. Vi kører i København og Nordsjælland. VI KOMMER TIL DIG - når du skal vælge gravsten

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside kun for gravsten minmindesten.dk hvor du kan se et større udvalg af sten og muligheder.

Hvordan laver jeg en forespørgsel?

Du kan vælge en sten her på hjemmesiden, eller på vores hjemmeside kun for gravsten minmindesten.dk Du er også velkommen til at komme og se vores store udvalg i udstillingen. Herefter er forløbet det samme, udfyld en specialforespørgsel under den valgte gravsten på nettet eller udfyld den på papiret i butikken. Ud fra denne forespørgsel udarbejder vores grafikere en skitse, rådgiver og vejleder i forhold til hvad der er muligt på den valgte sten og sammen finder vi frem til den perfekte løsning. Vi vægter rådgivning højt og sætter en ære i den personlige dialog igennem hele forløbet.  

Hvordan modtager jeg min gravsten?

Vi ønsker at gøre det så simpelt som muligt for dig, der ønsker at bestille en gravsten. Din levering er naturligvis gratis og du skal derfor ikke bekymre dig om dyre fragtpriser grundet den tungere vægt. Vi kan også være behjælpelig med opsætning af stenen på gravstedet, også her har vi dedikerede og erfarne medarbejdere til opgaven. 

Der leveres kun frit til en dansk adresse - til Jylland, Fyn, Sjælland og Brofaste Øer.

Vi gør vores bedste for at sikre det bedste forløb i en svær tid.

Når først du har valgt den ønskede gravsten udarbejder vi en skitse baseret på dine ønsker om tekst, skrifttype og dekoration, efterfølgende tilpasser vi skitsen indtil gravstenen er som du ønsker det, og først da er bestillingen bindende.

Da der ofte er flere der skal blive enige i familien, giver den tilsendte skitse jer mulighed for i ro og mag at tage den endelige beslutning hjemme.

Vi hjælper selvfølgelig med råd og vejledning også hvad angår de enkelte kirkegårdes servitutter.

Vi gør dog opmærksom på at der er servitutter tilknyttet den specifikke gravstedsafdeling og det er derfor altid en god idé at oplyse os om alle informationer udleveret af kirkegården.

Besøg vores udstilling i Hillerød 

Tekst & Dekorationer

Vi anbefaler