Dakota Mahogany - Granit

Model/varenr.: SP0073

Dakota Mahogany

Flot specialsten, som oprindelig kommer fra USA. Lavet ved brug af de klassiske stenhuggertekniker med henblik på  et æstetisk og prægtigt resultat. Stenhuggeren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved udhugningen af denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstens granitplade.

Produkt beskrivelse

Dakota Mahogany er en smuk granit, med en dyb brun baggrund, store krystaller i farvetonerne blå og lilla. En helt unik plade, som stammer fra Norge.
Pladen er målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vinduskarme, trapper, fliser, borde og andvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Denne granit kan med fordel benyttes i svært beskæftiget arbejds miljøer, takket være den store slidstyrke, samt resistens over for temperatur svingninger, vand, sne og frost, samtidig er der ingen væsentlig vedligeholdelse.
Med stemningsspredende belysning vil denne granitplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro granit farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

Send en forespørgsel & få et skræddersyet tilbud

Produkt features

Materiale: Granit
Tykkelse: 3 cm
Overflade: Poleret
Størrelse: L: 290 x B:180 cm

Første billede er taget fra 5 cm´s afstand. Det andet billede er tager fra ca. 20 cm´s afstand.

TILMELD NYHEDSBREVET