Solid indramning til din have og blomsterbed

Kantsten i granit giver din have, bed og indkørsel en solid afslutning mod græs eller anden belægning. Det er rigtig vigtigt at have en solid kant som kan inddæmme græs, grus, fliser, trapper og havebed og sikre det hele mod at skride når vejret utilregnelig - f.eks. skybrud og store mængder sne.

Du kan købe vores basalt og granit kantsten stykvis (anbrud) og pallevis. Kantsten i granit og basalt har et rustik udseende. De er hugget ud i store aflange firkanter med en ru overflade. 

Når du skal sætte kantsten og fliser udenfor er det en god ide først at ligge stabilgrus eller et solidt fundament - under fliser og kantsten - for at undgå at de begynder at flytte sig og blive løse (vrikker). Det gør sig specielt gældende når kantsten og fliser skal modstå stor belastning, så som biler, cykler og meget trafik.

Uden et solidt fundament vil du opleve at sandet under fliser og kantsten bliver vasket væk af regn og sne efter noget tid, hvilket er med til at gøre fliser og kantsten løse og synke ned.

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på dit projekt. Desuden vil vi gerne hjælpe og rådgive dig omkring dit projekt, valg af belægning og fremgangsmåde. Hvis dit projekt kræver sten på specialmål kan vi tilpasse det i vores eget skæreri.

Kontakt os

Bemærk! -> For styksalg til kommer merpris for anbrud og pakning.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET