Det vigtigste områder i huset er gulvet

Vi går og slider på gulvet hver dag. Derfor skal det også kunne holde til lidt af hvert. Med et gulv belagt med fliser i natursten får du det mest holdbare gulv på markedet.

Det er slidstærkt

Når du skal vælge fliser til dit hjem går du igennem en lang række overvejelser. Det skal se pænt ud, gerne være unikt, kunne klare skrappe rengøringsmidler og i bund og grund kunne holde evigt uden at blive medtaget over tid.

Når du vælger fliser i natursten kan du roligt stole på at de er slidstærke til en sådan grad at de kan holde "evigt" eller i hvert fald lige så længe som huset lever. Du kan derfor trygt vælge fliser af natursten.

Hos FALKE Granit&Natursten kan du vælge mellem et kæmpe stort udvalg af natursten. Vi har alt!

Marmor, Granit, Silestone, Dekton, Travertin / Sandsten, Skifer og Terrazzo.

Vedligeholdelse af gulve i natursten

Alle gulve i natursten skal overfladebehandles i løbet af dets levetid. Overfladebehandler du korrekt, bliver den efterfølgende vedligeholdelse minimal og meget nem at renholde. Det er en meget enkel proces, som kun skal gentages efter 10 - 15 år på alm. stuearealer og lidt oftere på mere belastet gulvarealer f.eks. entré.

Specifikt skal Travertin og Marmor ALTID overfladebehandles før ibrugtagning. Hos FALKE Granit&Natursten kan vi rådgive dig omkring de forskellige behandlings muligheder. 

Se vores udvalg af plejeprodukter til naturstens gulve her

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET