Tiger - Buggende

Model/varenr.: HG1028

Kort beskrivelse

Kyndigt udhugget med selektivt placeret linjer som mangfoldigt demonstrere tigerens største karakter træk og mest unikke blikfang med linæret  forsigtigt skåret striber langs ryggen.
dette majestætiske dyr strejker sine poter ud og afsløre det imponerende livagtige sæt klør som harmonere med den barske natur både Tigeren og naturstenen stammer fra.

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet rug overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 80cm
Længde 200cm
Bredte 35cm
Motiv Tiger
   
   

 

TILMELD NYHEDSBREVET