Spurv på 8 cm.

70,00 kr.
Model/varenr.: GM0014

Syngene spurv

Den lille spurv har en fylding fjerdragt med håndskåret linjer der illustrerer karakteristiske fjer med en naturligt livagtighed som er essentiel for værket
Smukt stående og med et illustrativt præg af kunstnerisk opsigtsvækkende originalitet som er mindre realistisk og mere fantasifuldt præsenteret

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet ru overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 9cm
Længde 8cm
Bredte 5cm
Motiv Spurv
TILMELD NYHEDSBREVET