Naturstens postkasse med livagtig fugl

Model/varenr.: HG1036

Kort beskrivelse

Denne fuldt funktionelle postkasse har en ekstra stor kasse til at kunne rumme mere, tåler alt slags vejr og og er et kæmpe blikfang til fronten af din ejendom.
Håndhugget, præmium skåret, glat poleret overflade, skindene multi farvet granit typer med detaljeret kontur fuldendt med afrundet kanter og en livagtig fugl på toppen.

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet rug overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 125cm
Længde 55cm
Bredte 35cm
Motiv Postkasse