Ko - Liggende

29.495,00 kr.
Model/varenr.: HG1025

Kort beskrivelse

Den Liggende ko er håndhugget og afspejler granittens rå og enestående skønhed, dette er opnået med den kyndige finnes afspejlet i det omhyggeligt håndskåret kunstværk.
Det smukke motiv er hugget ud fra en flere millioner år gammel granitsten og er kantet, afrundet, filet og poleret til et unikt kunstværk.

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet rug overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 90cm
Længde 155cm
Bredte 60cm
Motiv Ko