Granit Ko - Liggende

4.998,00 kr.
Model/varenr.: HG1042

Den liggende Ko

Denne ko i Granit er håndhugget ud af 100% natursten med en varm granit farve type, tyk hale, nuttet blik masser af livagtig attitude. fuldendt med afrundet kanter og forsigtig poleret rug overflade for at præsentere alle naturstenens egenskaber. 

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet ru overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Vægt 140kg
Længde 70cm
Serie nr. Gr. 132
Motiv Ko
   
   

 

TILMELD NYHEDSBREVET