Drømme skib på en piedestal

64.995,00 kr.
Model/varenr.: HG1032

Kort beskrivelse

Denne meget kunstneriske skulptur, er håndhugget med stor omhu, integreret med håndskåret smukke bølger i sejlet for at give mere liv og motiv for inspiration.
skibet på toppen af piedestalen er dekoreret med små mennesker og skønne kurver som sammen med den fint filet overflade gør oplevelsen af dette stenværk meget blødere.


Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet rug overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 175cm
Længde 90cm
Bredte 55cm
Motiv Skib på pedestal