Cirkel af kugler på piedestal

Model/varenr.: HG1034

Kort beskrivelse

Kugle cirklen er håndhugget med stor kyndighed , kantet med exceptionel proportional præcision og poleret  forsigtigt for at give overfladen en rug naturtro kontur.
Den bemærkelsesværdige nøjagtighed og den illustrative perceptuelle sans for finnes gør sig serdeles gældene for de små figurer som klatre op langs skulpturen.

Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet rug overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 160cm
Længde 75cm
Bredte 35cm
Motiv Cirkel kugle på pedestal
   
   

 

TILMELD NYHEDSBREVET