Abstrakt flow skulptur

Model/varenr.: HG1035

Kort beskrivelse

Denne abstrakte skulptur er håndhugget med exceptionel snilde og markeret med linære strøg langs kurverne med målt afstand til kanterne over hele kunstværket.
håndskåret fra en massiv stenblok til et abstrakt emne som opnår en optisk strøm der ser næsten flydende ud i form, med en rug afrundet overflade der er blød ved berøring.


Produkt beskrivelse

Kunstneren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved tilrettelægningen af figurens former og proportioner, i toppen af efterspørgslen robust 100% Naturstens materiale.
Denne skulptur er konstrueret ved brug af de klassiske stenhugger tekniker med henblik på  et holdbart og prægtigt resultat.
Formet med elegante kurver og kunstnerisk multidimensional støbning som kan betragtes fra alle vinkler med samme realisme og livagtighed.
Med excellent præcision og en vision for øjet er modellen kløvet med en børstet ru overflade for at bevare stenens naturlige kontur.

Særdeles velegnet til hjemmet, haven, indkørslen, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturliv.
Med stemningsspredende belysning vil denne skulptur være et foranderligt blikfang.
Det helt enestående håndskåret motiv er fuldendt med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturgrå  granit farvekontur, karakteristisk for populære europæiske granit emner.

** Alle priser er vejl. udsalgspriser inkl. 25 % moms.

Produkt features

Materiale 100% granit
Højde 175cm
Længde 70cm
Bredte 25cm
Motiv Abstrakt flow skulptur 
   
   

 

TILMELD NYHEDSBREVET