Dekton Kira

Model/varenr.: KB1656

Dekton er en sofistikeret blanding af det seneste inden for sten, glas og porcelæn.

Det er det højeste kvalitet af arbejdsflader i kvarts.

Produktbeskrivelse

Med inspiration fra naturlige sten slægter den Gris Pulpis på, takket være elegance og alsidighed. Kira er en farve, der er baseret på jordtoner og har lyse grå årer i kontrast. Fine årer – naturligt skabt gennem flisen – samt den glatte og matte tekstur tilfører den en tidløs farve.
 
Dekton anvender en eksklusiv sintreret partikelteknologi, som er en højteknologisk proces, der repræsenterer en accelereret version af metamorfiske ændringer, som natursten gennemgår, når de udsættes for høje temperaturer og tryk gennem tusinder af år.
 
Sintreret partikelteknologi syntetiserer oprigtigt innovative procedurer fra de mest avancerede teknologiindustrier. Udviklingen repræsenterer et teknologisk og industrielt spring, der er i stand til at skabe en helt ny proces, et revolutionerende materiale og et ledende produkt.
 
Elektronisk mikroskopi gør det muligt for os fuldstændigt at værdsætte materialets ikkeeksisterende porøsitet, en konsekvens af sintrings- og ultrakompakteringsprocessen, der er eksklusiv for DEKTON. Denne ikkeeksisterende porøsitet og manglen på mikrodefekter, der skaber spænding eller svage punkter, markerer forskellen, hvad angår DEKTON.
 
Perfekt som køkkenbordplade. Dekton bordplade er utrolig holdbar og kan modstå det meste du kan udsætte det for.
 

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

TILMELD NYHEDSBREVET