Corian bordplade til køkken

 

Corian har en uporøs overplade som modstår snavs og pletter.

Corian er et fantastisk og slidstærkt materiale, lavet udfra mineraler og akryl med næsten uanede muligheder for farver og design til dit nye badeværelse.

Vælg mellem hundredvis af farver lige fra ensfarvet til mønstret og fra hel lys til røde, blå, gule og grønne nuancer, du har her alle muligheder for at finde præcis den farve der gør din nye bordplade unik og personlig.

Corians glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind, og der kan derfor ikke gro bakterier og mug på materialet. En Corian bordplade ser ren ud, fordi den virkelig ER ren og den er nem at rengøre og vedligeholde. Til daglig kan du blot bruge en fugtig klud med almindelig rengøringsmiddel og når pladen med jævne mellemrum skal renses i dybden skal bruges flydende opvaskemiddel til højglans bordplade og til bordplade med mat finish bruges et rengøringsmiddel med mild slibeeffekt.

Du kan vælge en Corian bordplade med understøbt vask i stål og granit eller få vasken indstøbt i bordpladen, således at vask og bordplade fremstår som en helhed uden synlige samlinger.

Pas godt på din nye Corian bordplade og beskyt den mod støbejerns-gryder, keramik med ru overflade og brug altid et skærebræt. Med tiden vil bordpladen få brugsspor og småridser og kan poleres op af en fagmand og den vil se flot ud igen.

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering.

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

 

 

 

Vi anbefaler