Hvad er Corian Solid Surface?

Dupont Corian Solid Surface er en solid, ikke-porøs, homogen overflade som består af + 1/3 akrylharpiks (også kendt som PolyMethyl Methacrylate eller PMMA) og + 2/3 neutrale mineraler. De primære mineraler i Corian er Aluminium TryHydrate (ATH) udvundet fra bauxite. Corian er et smukt materiale og du kan få lige den farve du ønsker, der vil blot blive tilsat noget farvepigment i materialet, for at opnå den ønskede farve. Det er derfor muligt at vælge over 100 farver og mønstre. Corian har en utrolig holdbarhed, som bevarer sit udseende og klarer de daglige belastning der kan opstå.
Corian egner sig perfekt i ethvert hjem.

Corian så dagens lys i 60’erne, materialet blev opfundet af DuPont i Holland og det kan i dag blive leveret som plader og vaskekummer.

 

Hvorfor vælge Corian?

Corian kan bevare sit unikke og smukke udseende og klare dagligdagens trummerum. Siden introduktionen af Corian har materialet vist sig at være bemærkelsesværdigt holdbart. Det er et alsidigt materiale som kan formes efter dit specifikke projekt. Corian kan ikke delaminere, samlinger er upåklagelige og væsker kan ikke trænge ind i materialet.

Corian har en uporøs overflade, som gør den modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Skulle du være uheldig og lave pletter og mærker kan man let fjerne dem fra overfladen med en Scotchbrite svamp (nanosvamp) og rengøringsmiddel.

Fordi Corian har en uporøs overflade er den utrolig hygiejnisk. Dvs. at den glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind og at bakterier og mug ikke kan gro på materialet, da mug og bakterier har brug for et fugtigt miljø. Så når Corian ser rent ud er det fordi at det virkelig er rent.

Alle Corian overflader kan fornyes og repareres skulle de få store ridser eller gå i stykker - det koster ikke en helt ny plade. De fleste pletter og ridser kan fjernes uden spor med en nanosvamp og noget rengøringsmiddel. Er din Corian plade gået helt i stykker kan den repareres så den kommer til at stå som ny.

Når du vælger Corian har du fordelen af farvekoordinerede lim som giver usynlige limspor. Dette er noget som giver mulighed for at får en ensartet overflade uden synlige samlinger. Det sømløse udseende af integrerede Corian overflader og limning af vaske gør, at bakterier og snavs ikke fanges og ses i samlingerne.

 

Opsamling - Corian er...

  • Ikke-porøst

  • Modstandsdygtig overfor pletter og snavs

  • Sømløst udseende: I fremstillingsprocessen kan leddene gøres næsten usynlige ved at forbinde de relevante stykker med Corians eget farvesamlede todelt acrylklæbemiddel. Stykkerne er spændt tæt sammen for at udtrykke overskydende klæbemiddel. Efter klæbemidlet er tørret, bliver området slebet og poleret for at skabe en tæt sømløs samling. Dette sømløse udseende er en signatur for Corian materialet.

  • Nem at reparere: Mindre ridser og skrammer kan fjernes med en nanosvamp og rengøringsmiddel. 

  • Termoformet: Dvs. Corian er fleksibel og kan bøjes når det bliver opvarmet. Corian kan som udgangspunkt formes til generelt ubegrænsede former.

  • Varmebestandighed: Materialet er varmebestandigt op til 100 ° C (212 ° F), men kan blive beskadiget hvis det udsættes for længerevarende høje temperaturer. DuPont anbefaler at man bruger stålvask, når materialet er installeret i køkkener.

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET