Dupont Corian Danmark

Hvad er Corian Solid Surface?

Dupont Corian Solid Surface er en solid, ikke-porøs, homogen overflade som består af + 1/3 akrylharpiks (også kendt som PolyMethyl Methacrylate eller PMMA) og + 2/3 neutrale mineraler. De primære mineraler i Corian er Aluminium TryHydrate (ATH) udvundet fra bauxite.

 

Corian's egenskaber

Corian kan bevarer sit udseende og klare dagligdagens trommerum. Siden introduktionen af Corian har materialet vist sig at være bemærkelsesværdigt holdbart. Det er et alsidigt materiale som kan formes efter dit specifikke projekt. Corian kan ikke delaminere, samlinger er upåklagelige og væsker kan ikke trænge ind i materialet.

Corian har en uporøs overflade, som gør den modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Skulle du være uheldig og lave pletter og mærker kan man let fjerne dem fra overfladen med en Scotchbrite svamp (nanosvamp) og rengøringsmiddel.

Fordi Corian har en uporøs overflade er den utrolig hygienisk. Dvs. at den glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind og at bakterier og mug ikke kan gro på materialet. Så når Corian ser rent ud er det fordi virkelig er rent.

Alle Corian overflader kan fornyes og repareres skulle de få store ridser eller gå i stykker - det koster ikke en helt ny plade. De fleste pletter og ridser kan fjernes uden spor med en nanosvamp og noget regøringsmidldel. Er din Corian plade gået helt i stykker kan den repareres så den kommer til at stå som ny.

Når du vælger Corian har du fordelen af farvekoordinerede lim som giver usynlige limspor. Dette er noget som giver mulighed for at får en ensartet overflade uden synlige samlinger. Det sømløse udseende af integrerede Corian overflader og limning af vaske gør, at bakterier og snavs ikke fanges og ses i samlingerne.

 

Opsamling - Corian er...

  • Ikke-porøst

  • Modstandsdygtig overfor pletter og snavs

  • Sømløst udseende: I fremstillingsprocessen kan leddene gøres næsten usynlige ved at forbinde de relevante stykker med Corians eget farvesamlede todelt acrylklæbemiddel. Stykkerne er spændt tæt sammen for at udtrykke overskydende klæbemiddel. Efter klæbemiddelet er tørret, bliver området slibet og poleret for at skabe en tæt sømløs samling. Dette sømløse udseende er et signatur for Corian materialet.

  • Nem at reparere: Mindre ridser og skrammer kan fjernes med en nanosvamp og rengøringsmiddel.

  • Termoformet: Dvs. Corian er fleksibel og kan bøjes når det bliver opvarmer. Corian kan som udgangspunkt formes til generelt ubegrænsede former.

  • Varmebestandighed: Materialet er varmebestandigt op til 100 ° C (212 ° F), men kan blive beskadiget hvis det udsættes for længervarende høje temperature. DuPont anbefaler at man bruger stålvask, når materialet er installeret i køkkener.

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler