Silestone Riverbed

Model/varenr.: SP1443

Pris pr .m2

Antibakteriel og Pletfri

Silestone Eco Line

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Silestone plade på mål kan bruges overalt inden- og udenfor huset. Hos FALKE kan vi skære Silestone ud på specialmål. Det betyder vi kan lave plade stykker som kan være ovenpå natbordet, kommoden, sofabordet, havebordet, spisebordet, sidebordet eller på toppen af cisternen. Vi kan også lave køkkenbordpalder, bordplade på badeværelset, i bryggerset eller i stuen.

Alt sammen efter dine egne mål!

Produktbeskrivelse

Silestone Riverbed køkkenbord er en kompositbordplade, som består af 94 % naturkvarts, hvilket gør den utroligt hård og robust. Det betyder det er en fantastisk overflade til køkkenbordplader, badeværelser, gulve og vægbeklædninger, med minimal brug af led. 

Silestone er pletbestandig og har en ikke-porøs overflade som er yderst modstandsdygtig over for pletter fra katte, vin, citronsaft, olivenolie, eddike, makeup og mange andre hverdagsprodukter.

Silestone Eco Line

Silestone Eco Line er et nyt produkt skabt af genbrugsmaterialer. Det er et originalt produkt som er fremstillet af 50% genbrugsmaterialer såsom spejle, glas, porcelæn, keramik og forglasset aske. 

ECO er et nyt produkt fra Cosentino-Silestone, som kombinerer bæredygtighed, design og kvalitet. Det har givet os en helt ny kategori af genbrugsoverflader. Silestone ECO Line er et miljøvenligt alternativ til lignende overflader for anvendelse i byggeri og til dekoration.

Navn: Riverbed
Materiale: Silestone
Farve: Grå
Oprindelsesland: Spanien
Tykkelse: 12mm, 20mm, 30mm 
Kollektion:

ECO Line Series

TILMELD NYHEDSBREVET