Navona Travertine

Model/varenr.: TP0603

Navona Travertine

Farven er beigefarvet med lyse mærleringer. Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt. Forberedt til at kunne udfylde den moderne verdens prøvelser og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Produkt beskrivelse

Denne granit kan med fordel benyttes, såvel inde som ude, takket være den store slidstyrke, samt resistens over for tempertur svingninger, vand, sne og frost, samtidig med der ingen væsentlig vedligeholdelse er. Vi producere,  bordplader, vinduesplader, fliser, trappetrin og meget andet af denne granit som tilskæres på mål. Granitten kan  poleres, brændes, børstes, eller slibes alt efter ønske og behov.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære med et pust af solid elegance.

Traditionelt udhugget fra ud fra et bjerg i naturen. Med henblik på et æstetisk og holdbart resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmor kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere og opfylde dine behov.

** Kontakt FALKE for vejledning.

Første billede er taget fra 20 cm´s afstand og andet billede er taget fra 5 cm´s afstand.

TILMELD NYHEDSBREVET