På FalkeBordplader er der altid aktuelle tilbud på primært bordplader i natursten.

I øjeblikket får du 25% rabat på totalprisen - dette inkluderer stenplade og bearbejdelse.

[ Se mere her ]

Falkegranit & Natursten A/S importerer og forhandler Silestone® komposit. Silestone® laves i mange forskellige farver og varianter.

For farver, pris og spørgsmål kontakt os venligst.
tlf.: 4825 1233
email: falkegranit@falkegranit.dk


Klik her og få tilsendt gratis prøve


Bordplader i natursten


FalkeBordplader.dk finder du en komplet oversigt over vores mange stenplader i granit, marmor, skifer og komposit.

Du kan besøge stenskæreriet i Hillerød eller se den komplette oversigt over naturstensplader on-line her: Bordplader i natursten.

Du kan også læse mere om, hvordan vi kan bearbejde stenpladerne helt efter dine ønsker. På vores moderne stenskærerier i Nordsjælland og København står vores fagfolk klar til at vejlede og hjælpe med, at realisere dine ønsker til bordplader.


Guide til bordplader i natursten

FalkeBordplader.dk finder du svar på alt forbindelse med køb af naturstensbordplader. Vores dygtige fagfolk hjælper med alt fra vejledning, opmåling, levering og montering af dine bordplader. Vi bortskaffer selvfølgelig også din gamle bordplade når vi er færdige.

Vi kan hjælpe med alt fra gør det selv løsninger, hvor du henter bordplader på vores stenskærerier eller totalløsninger, hvor du blot skal vælge stenpladen, der skal danne grundlag for din nye køkkenbordplade, så ordner vi resten.
Guide til bordplader i natursten


Klik over på hjemmesiden og gå på opdagelse i en verden af bordplader i natursten. Har du spørgsmål, er vi blot et telefonopkald eller en e-mail væk.