Baltic Brown

Model/varenr.: BKB1012

Baltic Brown Granit

Varm, gylden farve, slidstærk og bæredygtigt materiale. Lavet ved brug af de klassiske stenhuggertekniker med henblik på  et æstetisk og prægtigt resultat. Stenhuggeren har udvist yderste omhu og nøjagtighed ved udhugningen af denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstens granitplade.

Produkt beskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vinduskarme, trapper, fliser, borde og andvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Denne granit kan med fordel benyttes i svært beskæftiget arbejds miljøer, takket være den store slidstyrke, samt resistens over for temperatur svingninger, vand, sne og frost, samtidig er der ingen væsentlig vedligeholdelse.
Med stemningsspredende belysning vil denne granitplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtigt afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro granit farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

** Kontakt FALKE for vejledning og pris.

Produkt features

Materiale 100% granit
Anvendelser Køkken, Stue, badeværelse, udestue, have, lounge, værksted, mm.
klima Tåler inde og ude klima i både frost og varme.
Overflade Rug, brændt, børstet, mat eller blank slibet (efter ønske og behov)

 

TILMELD NYHEDSBREVET