Gravstedet er et fredfyldt sted hvor man kan mindes ens elskede. Et sted hvor der er plads til kærlighed og minder, men som også kan holde år efter år. 

Kunsten er at gøre det til et personligt minderum indenfor kirkegårdens bestemmelser, med øje for hvad der muligt. Det kan nogle gange virke som en uoverskuelig opgave. Enten at få idéerne eller simpelthen, selve udførelsen af alle ønskerne.

Hos FALKE granit&natursten hjælper vi gerne med det du har brug for. Vi har gennem flere år anlagt adskillelige gravsteder lige fra mindre urnegravsteder til dobbelte kistegravsteder, og vi har stor erfaring i udformningen og udførelsen af det personlige mindested.

Mulighederne er mange. Det kan være belægning med ølandsbrud til en flot kant i granit (poleret eller hugget) som omkranser gravstedet. Gravstedet kan evt.  dækkes med granitskærver eller marmorpyntesten, og udformningen af blomsterbede kan variere fra trekantet til ovale til hjerteformede. og dimensioneres i forhold til gravstedets størrelse og evt. anden pynt, bænk eller andre ønsker.   

Vi arbejder ud fra dine ønsker og idéer, og sammen visualiserer vi gravstedet, eller arbejder ud fra din tegning. 

Det er forskelligt kirkegård til kirkegård hvad der hører med ved købet af et gravsted, og hvad man som ejer af stedet selv skal arrangere. Spørg derfor kirkegården hvad de tilbyder og få os til at hjælpe med resten. 

Vi har et stort udvalg af tilbehør til gravstedet, i form af forskellige bænke, vaser og lanterner i granit til små figurer i alverdens udformninger af granit eller marmor.

Se en del af vores udvalg her:  Granit til gravstedet  

- fandt du ikke det du søgte så kontakt os med netop dine ønsker, og sammen finder vi frem til løsningen.

 Du kan  kontakte os på: 22283857

 

Pris fra
650,00 kr.
Pris fra
760,00 kr.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET